На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg

...
На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg
Коментари Харесай

Маги Джанаварова: Докато бях бременна, пеех още по-добре


На 11-ти октомври се организира третото от поредност специфични събития на Edna.bg -  " Историите на Edna жена: Думите в музиката ". Вълнуващото събитие на уеб страницата ни имаше за посетители едни от най-популярните и обичани певици в България -  Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова  -   и   събра повече от 100 посетители, измежду които известни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.

Днес повдигаме завесата за следващ път, с цел да ви споделим какво имаха да кажат особено за Edna.bg прелестните дами, които направиха това събитие толкоз запаметяващо се.

 маги джанаварова

Пред камерата на Edna.bg застана очарователната Маги Джанаварова   – една обичана певица, за която музиката постоянно е била метод на живот и предопределение. 

От напълно скоро Маги се радва на най-голямото благополучие в живота - на своето бебе. Това обаче напълно не може да я спре по музикалния ѝ път, дори в противен случай - обогатява го. 

" Все още не мога да вляза в студиото. (смее се) Иначе по никакъв различен метод не се чувствам изменена. Даже до момента в който бях бременна, имах чувството, че гласът ми е доста по-стабилен. По-хубаво през живота си мисля, че не съм пяла както до момента в който бях бременна, " споделя певицата. 
 Маги Джанаварова и  Маги Джанаварова и  Маги Джанаварова и  Маги Джанаварова и
Дългогодишната и сполучлива кариера на Маги сигурно я е научила на доста значими неща за всеки реализатор и тя с наслада споделя опита си. Ето какво има да каже тя на девойките, които желаят да трансфорат пеенето в своя специалност:

" Съветът ми е да имат характерност, да не копират. Много е мъчно да не копираш първоначално, до момента в който си по-млад. Всички ние се учим от някого или от няколко реализатори. Във някакъв миг да се опитат да трансформират всичко това, което са научили, през себе си, да намерят себе си във всичко, което са слушали и виждали. "
 Вижте фотоси от събитието  Вижте фотоси от събитието  Вижте фотоси от събитието  Вижте фотоси от събитието
Повече за специфичната ѝ връзка с почитателите и за това ария на коя международна изпълнителка има татуирана върху тялото си - научете от видеото.

Благодарим на , ,  и , с чиято поддръжка се случи това вдъхновяващо събитие!

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР